Πληρωμές & Αποστολές

1. Παραγγελίες – Παράδοση

1.α Τοποθέτηση Παραγγελίας
Το ελάχιστο κόστος της παραγγελίας ώστε να καταχωρηθεί στο σύστημα είναι 30 ευρώ.Κάτω από αυτό το ποσό οι παραγγελίες ακυρώνονται. Μία παραγγελία οριστικοποιείται με το πάτημα του κουμπιού “ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ” από τη σελίδα “Επισκόπηση Παραγγελίας”. Με την ενέργεια αυτή, το κατάστημα ενημερώνεται για την τοποθέτηση νέας παραγγελίας και για τα στοιχεία αυτής (αριθμός παραγγελίας, προϊόντα, ποσότητες, αξία, στοιχεία πελάτη, στοιχεία αποστολής) ενώ παράλληλα ενημερώνεται με τις παραπάνω πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος και το Πελάτης. Με το πάτημα του κουμπιού ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ εκχωρείται στην παραγγελία ένας μοναδικός αριθμός μέσω του οποίου είναι προσβάσιμη από τον Πελάτη και το Κατάστημα.

1.β Κόστος παραγγελίας
Το συνολικό κόστος της παραγγελίας προσδιορίζεται από την τιμή του προϊόντος η οποία περιλαμβάνει ΦΠΑ, συν το κόστος μεταφορικών και το κόστος συσκευασίας εάν υπάρχει. Ο πελάτης τιμολογείται από το κατάστημα για το συνολικό κόστος της παραγγελίας του.

1.γ Παράδοση της παραγγελίας
Η έγκαιρη και ορθή παράδοση της παραγγελίας που έχει τοποθετήσει ο Πελάτης στο Κατάστημα αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του ηλεκτρονικού καταστήματος, ο οποίος οφείλει να ενημερώνει τον πελάτη με e-mail ή οποιοδήποτε άλλο μέσο επικοινωνίας.

1.δ Διαθεσιμότητα προϊόντων
Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα,η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε 2 με 14 εργάσιμες ημέρες. Το KG Guitars e-shop δεν ευθύνεται έναντι των πελατών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την καθυστέρηση αποστολής της παραγγελίας, εκτός κι αν έχει γίνει συμφωνία συγκεκριμένης ημερομηνίας παράδοσης μέσω e-mail. Στην περίπτωση αυτή η ενημέρωση γίνετε γραπτως. Αν δεν έχει γίνει επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας του προϊόντος και της ημερομηνίας παράδοσής του, το κατάστημα δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη εκτέλεση της παραγγελίας.
Με τον όρο << εκτέλεση >> εννοείται η παράδοση του προϊόντος στην εταιρεία μεταφοράς. Δεν φέρει επίσης ευθύνη για τυχόν μη διαθεσιμότητα προϊόντων που παρουσιάζονται στις σελίδες.

1.ε Ακύρωση παραγγελίας
Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας θα πρέπει να στείλετε email στο guitarskg@gmail.com ή τηλεφωνόντας στο 2310636283. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρετε μόνο πριν την εκτέλεση της παραγγελίας σας. Μετά την εκτέλεση(αποστολή) της παραγγελίας δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

2. Τρόπος πληρωμής
Για την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση σας το e-shop διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

α) Αντικαταβολή μετρητοίς

β) Mε κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς τραπέζης:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΑΡ. ΛΟΓΑΡ. 224/403104-01
IBAN GR15 0110 2240 0000 2244 0310 401
ΚΩΔ.SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ-BIC ETHNGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΑΜΑΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

γ) Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα (Visa, Mastercard) μέσω Paypal